Buurtvereniging Rondom ’t Veloat organiseert EK-voetbalpoule

Foto: Bé Eelsing

NIEUWE PEKELA – Buurtvereniging Rondom ’t Veloat organiseert een EK-boetbalpoule.

Het EK-voetbal zou eigenlijk al in 2020 plaatsvinden maar vanwege de uitbraak van corona is het verplaatst naar 2021. Het gaat op 11 juni van start.

Ook voor deze editie organiseert buurtvereniging Rondom ’t Veloat weer de EK-voetbalpoule. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen en de deelname is gratis! Het deelnameformulier kunt u downloaden via deze link. Iedereen mag meedoen!

De buurtvereniging publiceert dagelijks de tussenstand. Lever deze voor 11 juni in bij een bestuurslid van de buurtvereniging en wie weet wint u een mooie prijs. Alle tussenstanden zijn t.z.t. te volgen via hun website.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.