Gisteren werd er weer getraind in de Polderputten

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Gisteren was het weer zover, er was weer een training van de ovalracing op Polderputten in Ter Apel.

Gisteren werd de serie van trainingsmiddagen voor de deelnemers aan de ovalraces in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel vervolgd. ’s Morgens was er behoorlijk wat water gevallen, maar de jongens hebben de baan op tijd droog gekregen.

Deze trainingsmiddag werd van 12:00 tot 17:00 uur in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel georganiseerd, zoals ze ook zaterdag 3 april en 8 mei hebben gedaan. Uiteraard wederom corona-proof en binnen de gestelde regels. Dus helaas nog zonder publiek en met maximaal 2 monteurs/helpers per deelnemer. Er werd getraind in de: Juniorenklasse – Rookie Rods – Standaardklasse 2000 – BMW CUP – SuperRods – National Hotrods – 2.0 Hotrods – SSCA Saloon Stockcars – Bangerstox (non-contact). Per klasse was het aantal deelnemers gemaximeerd op 15.

Op het moment dat er binnen de regels weer mogelijkheden zijn om wedstrijden te organiseren zal de organisatie uiteraard alles op alles zetten om dit seizoen nog races te organiseren.

Ingezonden door Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.