Spijker-Tuil Logistics gaat verhuizen

Foto: Catharina Glazenburg

BAD NIEUWESCHANS, WINSCHOTEN, VEENDAM – Na jarenlang kantoren en een loods te hebben gehad in Bad Nieuweschans en Winschoten gaat Spijker-Tuil Logistics verhuizen naar Veendam.

Sinds enkele jaren maken de activiteiten van Spijker-Tuil Logistics een enorme groei door. Daarom wordt het voor de transportonderneming tijd om uit te breiden. Na een zoektocht van enkele maanden hebben ze een nieuwe locatie in Veendam gevonden. De verhuizing staan voor 28 juni gepland.

Op de locatie aan de spoorhavenweg 17 in Veendam kan Spijker-Tuil Logistics zijn relaties meer dan 90.000m2 opslagruimte bieden met voldoende dockshelters en laad- en loscapaciteiten. Hun kantoor zal op de tweede etage in het kantoorcomplex van Husa Logistics gevestigd worden.

Met deze locatie, centraal gelegen aan de N33, met goede aansluitingen op o.a de Eemshaven en de rest van Nederland en Scandinaviƫ, kunnen wij onze relaties nog beter van dienst zijn en onze service en kwaliteit nog verder uitbreiden, aldus Spijker-Tuil Logistics op Facebook.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.