Nog drie dagen om de EK-Pool in te leveren

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE – Met het oog op het Europees kampioenschap voetballen – van 11 juni t/m 11 juli – organiseert de activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde ook dit jaar weer een voetbalpool. Bij deze pool moeten zestien poulewedstrijden, de poulewinnaars, de halvefinalisten, de finalisten, de winnaar van het Europees kampioenschap en de topscorer van het toernooi met zijn aantal doelpunten voorspeld worden.

Deelname aan de pool is gratis en de formulieren moeten uiterlijk donderdag 10 juni binnen zijn. Een en ander betekent dus dat men nog drie dagen de tijd heeft om de pool in te leveren.

Intussen hebben ruim veertig personen de moeite genomen hun voorspellingen op te sturen. Iedereen kan aan de pool deelnemen. Dus ook niet-leden van de vereniging worden van harte uitgenodigd deel te nemen. De commissie hoopt de komende dagen de grens van vijftig deelnemers te kunnen passeren. 

De pool is te downloaden (o.a. in Word) vanaf de website van de voetbalvereniging en kan daarna zowel digitaal (hjpleiter@hetnet.nl) als op papier ingeleverd worden. Dit laatste moet dan gebeuren op het adres Oostersingel 14 in Vlagtwedde. Ook kan men via hetzelfde mailadres op verzoek eventueel nog een deelnameformulier toegestuurd krijgen.

Na de start van het toernooi krijgen de deelnemers iedere dag een update van de tussenstand van de pool in hun mailbox.

Uiteraard stelt de activiteitencommissie weer een aantal mooie prijzen beschikbaar voor diegenen die de meeste punten scoren. Eventuele extra informatie m.b.t. deze EK-pool is te verkrijgen bij Harm Jan Pleiter.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.