Voorleeshalfuurtje bij Groningse bibliotheken

Foto: Biblionet


GRONINGEN – Kom je ook luisteren naar een nieuw voorleesverhaal? De Groningse bibliotheken lezen wekelijks voor via Facebook Live. Tijdens het BoekStart Voorleeshalfuurtje kun je genieten van de mooiste prentenboeken. In de maand juni lezen we iedere woensdagochtend voor van 10.00 tot 10.30 uur.

Woensdag 9 juni lezen we voor uit ‘Feestmaal voor de koning’ van Marlies Verhelst. Koning Leeuw is jarig en krijgt een taart. Maar wie heeft er nu al van de taart gesnoept?! Kijk je mee? De online voorleesactiviteit wordt uitgezonden via facebook.com/groningsebibliotheken.

Over ‘Feestmaal voor de koning’
Vogelspin heeft voor de jarige Koning Leeuw een verrukkelijke, prachtige feesttaart gemaakt. Bovenop ligt als pronkstuk een extra mals stukje vlees. Maar… als Vogelspin de taart even de rug toedraait, verdwijnt juist dat smakelijke topje van de taart.
Vogelspin is woedend! Wie is de dader? Hij struint de jungle door om alle dieren in hun bek te kijken, en wee het gebeente van degene bij wie hij ook maar het kleinste spoor tussen de tanden aantreft. Hoe zal dat aflopen?!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.