Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

De politie zoekt getuigen van een incident op 22 mei. Die dag gooiden om vier uur drie kinderen vanaf de brug in de Burenweg voorwerpen op de B70. Meerdere auto’s werden geraakt. Getuigen en gedupeerden worden verzocht de politie van Papenburg te bellen.

Haren

Gistermiddag zijn om kwart over drie bij een ongeval in het buurtschap Tinnen twee personen gewond geraakt. De twee reden allebei op een motor. Toen zij een VW Caddy wilden inhalen scheerde deze plotseling naar links. De twee motorrijders weken uit om een aanrijding te voorkomen en kwamen daarbij ten val. De 40 jarige vrouw en de 45 jarige man raakten lichtgewond. De bestuurder van de VW Caddy is doorgereden.

Aschendorf

Gistermiddag is op een parkeerplaats aan de Am Markt in Aschendorf een grijze Fiat aangereden. De schade bedraagt 600 euro. De veroorzaker is doorgereden.

Rhede

Gisteren is op een parkeerplaats aan de Dieselstraße in Rhede een Landrover in brand gevlogen. Het vuur sloeg over naar een er naast geparkeerde Mazda. Ondanks het snelle ingrijpen door de brandweer brandden beide auto’s volledig uit. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Papenburg

Gistermorgen is om tien voor zeven brand ontstaan in het ventilatiesysteem van een bedrijf aan de Flachsmeerstraße in Papenburg. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar het gebouw. De schade bleef dan ook beperkt tot de installatie.

Haren

Vanmorgen is om kwart over zeven op de Tengestraße in Haren een VW aangereden. De tot nu toe onbekende veroorzaker van het ongeval is doorgereden, nadat hij de VW bij het linksaf slaan naar de Schützenweg schampte. Er ontstond voor 1.500 euro schade.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.