Terras Villa de Beuk weer geopend

Foto: Janka Thier - van der Werf

STADSKANAAL –


Net buiten het centrum van Stadskanaal, aan de Drouwenerstraat, staat Villa de Beuk. Een rijksmonument uit 1905 met een rijke historie. In 2019 werden Jan en Teska verliefd op het pand en zagen bij de eerste bezichtiging alle mogelijkheden die er binnenin het pand aanwezig waren: twee kamers zeer geschikt als Bed & Breakfast, een gedeelte voor permanente verhuur en een ruimte om zelf te gaan wonen. Daarbij kwam de droom van een horeca-terras waar mensen zich welkom moesten gaan voelen en weer mee mochten gaan genieten van deze uniek Villa.

De werkzaamheden voor de Bed & Breakfast zijn in volle gang. Deze zal later dit jaar geopend gaan worden. Nu de corona-maatregelen weer versoepelen en het mooie weer eindelijk ons land gevonden heeft is het terrasseizoen bij Villa de Beuk alvast weer echt van start gegaan.


Door de ruime opzet van het terras en de rust die daar heerst voelt het echt als even helemaal weg zijn. Elke woensdag t/m zondag is het terras geopend van 10.30 – 18.00 uur (bij mooi weer tot 21.00 uur)

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.