Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Rhede

Gistermiddag is bij een ongeval op de Kolpingstraße in Rhede een 27 jarige fietsster zwaargewond geraakt. Het slachtoffer reed om 14.50 uur op haar e-bike op het fietspad in de richting van Rhede. Door onbekende oorzaak kwam zij ten val. Zij liep daarbij ernstig hoofdletsel op. De vrouw is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Daar werd o.a. een bloedproef gedaan, omdat het vermoeden bestond dat de vrouw onder invloed van alcohol verkeerde.

Aschendorf

Vrijdagochtend is om tien voor acht een 13 jarige fietser tegen een tegemoetkomende vrouw en een kind gebotst. Het ongeval vond op het fietspad langs de Emdener Straße in Aschendorf plaats. Bij de aanrijding raakte de fiets van de 13 jarige fietser beschadigd. De vrouw en het kind zijn doorgefietst zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.