Kom Happy Stones knutselen in de Bieb en maak kans op een taart!

Foto: Catharina Glazenburg

TER APEL – Happy Stones, ken jij ze? Beschilderde stenen die blij maken, want je kunt er zomaar eentje vinden op straat of in de natuur. Samen met jou willen we het nóg leuker maken met Happy Book Stones‘: stenen met een schildering geïnspireerd op jouw favoriete boek. 

Vrijdagmiddag 23 juli kan je in Bibliotheek Ter Apel lekker komen knutselen aan je eigen Happy Book Stone. Wij hebben stenen, verf, stiften, pennen en lak klaar liggen. Kom gezellig met een vriend of vriendin knutselen en wissel leuke tips met elkaar uit. De middag start om 13:30 uur en eindigt om 16:00 uur.

Na afloop kun je een foto van je steen maken en die insturen voor de Happy Book Stone -wedstrijd. Je kan er een heerlijke taart mee winnen!

Geef je op via onze website (www.biblionetgroningen.nl/agenda) of kom gewoon gezellig binnenlopen. Alle leeftijden zijn welkom!!

Meer info over de Happy Book Stones – wedstrijd vind je op: biblionetgroningen.n/happybookstones

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.