Bibliotheek Veendam organiseert Robolympics

Foto: Biblionet

VEENDAM – Kom deze zomer naar de BiebLab Camping in Bibliotheek Veendam. Elke woensdagochtend kan je op ons veldje in de bibliotheek meedoen aan de leukste kinderactiviteiten.

Woensdag 28 juli gaan de robots van de bibliotheek de strijd aan op onze eigen Robolympics De Olympische Spelen zijn (bijna) begonnen en woensdag 28 juli kleurt de camping in de bieb oranje. Onze robots hebben ook wel zin in sport en beweging. Maak deze ochtend je eigen stappenteller met micro:bits of programmeer de BeeBot en Dash langs olympische onderdelen. Laat de Robolympics beginnen!

Deze zomervakantie organiseert Bibliotheek Veendam wekelijks de BiebLab Camping. Op de woensdagochtend kunnen kinderen tussen 10.00 uur tot 11.30 uur meedoen aan de leukste activiteiten. Op biblionetgroningen.nl/veendam vind je meer informatie over de BiebLab Camping.

BiebLab op YouTube en TikTok
Kan je geen genoeg krijgen van BiebLab? Volg ons dan ook op YouTube en TikTok. Wekelijks maken Jeroen, Jolanda, Yorick, Sanne en Arnoud de leukste video’s. BiebLab is hét jeugdplatform van de Biblionet Groningen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.