Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

De politie zoekt getuigen van een incident dat maandagavond om 21.20 uur plaats vond op de Bahnhofstraße in Meppen. Een getuige zag dat een man door twee personen lastig werd gevallen en bedreigd werd met een mes. Het slachtoffer en getuigen worden verzocht zich bij de politie van Meppen te melden.

Dörpen

Maandag is tussen 17.30 en 18.00 uur op de Hauptstraße in Dörpen een geparkeerde bestelbus aangereden. De politie is op zoek naar de veroorzaker en getuigen.

Meppen

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken bij een bloemenzaak aan de Herzog-Arenberg-Straße in Meppen. De daders kwamen de zaak binnen door een raam te vernielen. Het is niet bekend wat er is buitgemaakt.

Haren

Gistermorgen is de brandweer uitgerukt voor een brand aan de Landegge-Dorf in Haren. Daar was tijdens het wegbranden van onkruid een heg in brand gevlogen. Het vuur werd door 17 brandweerlieden geblust. De schade wordt op 200 euro geschat.

Meppen

In de nacht van maandag op dinsdag zijn uit een garage bij een woning aan de Herzog-Arenberg-Straße in Meppen drie fietsen, gereedschap, accu’s en een oplader voor accu’s gestolen. De schade wordt op 2.500 euro geschat.

Meppen

De politie van Meppen heeft op 8 juni twee fietsen in beslag genomen. Het gaat om een zwart-roze mountainbike van het merk Focus en een zwarte herenfiets van het merk Rehberg (zie foto’s van politie Meppen).

Op 24 juni werd een zwarte damesfiets van het merk Pegasus in beslag genomen.

Het is niet bekend van wie deze fietsen zijn. De eigenaars worden verzocht de politie van Meppen te contacteren.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.