Tiener neergestoken in Groningen

Foto: Teunis Streunding (archieffoto)

GRONINGEN – Gisteravond is ter hoogte van de Gerrit Krolbrug een minderjarige jongen neergestoken.

Gisteren heeft de politie een minderjarige verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op de Korreweg. Daar werd gisteravond bij een appartementencomplex ter hoogte van de Gerrit Krolbrug rond half zeven een minderjarige jongen neergestoken. Hij werd met spoed, onder begeleiding van een trauma-arts, naar het ziekenhuis gebracht.

Naar verluidt zou hij door een 13 jarig meisje neergestoken zijn. Dit is nog niet door de politie bevestigd. Wat de aanleiding van het steekincident was is niet bekend. De politie zette voor sporenonderzoek een deel van de straat af. Ook werd een buurtonderzoek gehouden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.