Staatsbosbeheer Sellingen organiseert natuurspeurtocht: Ken je bos

Foto: Ron Teunissen

SELLINGEN – Woensdagmiddag 4 augustus a.s. organiseert Staatsbosbeheer Westerwolde een kinderactiviteit voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Het thema is: Ken je bos. Dit is een natuurspeurtocht waarbij kinderen al hun zintuigen gebruiken om de natuur te ontdekken. Na afloop weten ze dat er in de natuur veel verschillende planten, dieren, kleuren, geuren, geluiden en vormen zijn.

Samen met de boswachter gaan we het bos in, op onverharde paden. Doe wel oude kleren aan en loop op stevig schoeisel. We vertrekken om 14:00 uur vanaf het informatiecentrum de Noordmee aan de Dennenweg 1A 9551 VJ Sellingen. We zijn om circa 16:00 uur terug.

Maximum aantal deelnemers is 20.

Aanmelden/boeken op: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/westerwolde/natuurspeurtocht-in-westerwolde

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.