Verslag van Ooldrik Modderman van het ommetje door Munnekemoer

Foto: Henny van Huizen

MUNNEKEMOER– Gistermorgen organiseerden de wandelcoaches een wandeling door Munnekemoer. Hieronder het verslag van Ooldrik Modderman.

Woensdagochtend 21-07-2021 wandeling met Wandelen werkt. Deze wandeling stond een beetje in het teken van onze jongste mede wandelaarster Greetje Dummer. Zij wordt namelijk volgende week 30 jaren jong. En dat wilde ze graag vieren met alle wandelaars, waar ze elke week mee wandelt. Dat hebben we dus gevierd en heeft ze geweten, door de vele cadeautjes.

De wandeling als Startpunt: Boerderij familie Greetje Dummer (gehucht Munnekemoer).
De wandeling langs de beek de Runde met zijn prachtige landschap door Drenthe. Deze beek zorgt er voor dat de Ruiten Aa zijn schoon water ontvangt vanuit Bargerveen in Drenthe. Na het verlaten van de Runde wandelen we door de mooie velden van de Greppel. Vervolgens over de grens naar Rütenbrock met een bezoekje aan de Kath. Pfarrkirche St. Maximilian. Daarna route volgend, weer terug over de grens en door de bossen van Barnflair, over de Leidijk terug naar het beginpuntVoor de mooie foto’s/album klik op onderstaande link:

Verslag gemaakt door: Ooldrik Modderman.
Foto’s: Henny van Huizen/Greetje Dümmer. Klik HIER voor alle foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.