“Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival gaat gewoon door”

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Volgens organisator Zweep Events gaat “Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival “gewoon door”.

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021 is het Stadspark in Winschoten weer het toneel voor Middeleeuws Winschoten. Het park is dan gevuld met een middeleeuws- & fantasy markt en verschillende kampementen. Er komen weer vele acteurs, re-enactors, artiesten, bands en entertainers uit heel Europa. Door het hele park vinden optredens plaats en er worden verschillende demonstraties en workshops gegeven.

In samenwerking met het Dutch European Steampunk Convention is er ook dit jaar weer een Steampunk Area. Ook staan er optredens van onder anderen: Sassenachs, Rapalje, Harmony Glen, The Highland Sell Outs, Comes Vagantes, Celtica, The Samurai’s of Japan, Irdorath, Forgotten North en Hijos del Tercer Acorde op het programma. Het programma wordt nog verder bijgewerkt.

Zweep Events gaat er vanuit dat Middeleeuws Winschoten dit jaar doorgang kan vinden. “Het verbod op meerdaagse festivals is van toepassing wanneer de bezoekers de mogelijkheid hebben om op het festivalterrein te overnachten en is dus niet op ons van toepassing”, meldt Zweep Events op Facebook. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

Klik HIER voor het programma en overige informatie.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.