Hulpdiensten naar ernstig ongeval bij Blijham

Foto: Jacob Musch

BLIJHAM – Aan het eind van de middag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar een ernstig ongeval bij Blijham.

Aan het eind van de middag vond op de N969, de Blijhamsterweg, ter hoogte van de brug over de Westerwoldse Aa, een ernstig ongeval plaats. Diverse brandweerkorpsen, politie, ambulances en de traumahelikopter gingen ter plaatse.

Naar verluidt kwam een auto door nog op onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste daar frontaal tegen een tegemoetkomende auto. Een bestuurder raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Bij het ongeval kwam een persoon om het leven en raakte een persoon gewond.

De weg is afgesloten voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. Dit was om half tien vanavond nog het geval.

Foto’s: Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.