Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Op 10 juli vond tussen 10.00 en 12.30 uur on de omgeving van de Hinterstraße, ter hoogte van de voetgangerszone “Markt” en de bakkerij, een aanrijding plaats. Een bestuurder van een zwarte personenauto reed daar tegen een verkeersbord. De politie is naar deze persoon, die geschat wordt op 40-45 jaar, en eventuele getuigen op zoek.

Rhede

Tussen maandag en dinsdag is op de parkeerplaats van een camping aan de Neurheder Straße in Rhede een ruit van een Skoda ingeslagen. De dader ging er met een portemonnee met inhoud vandoor. De schade wordt op 150 euro geschat.

Papenburg

Vanmorgen is om 11.10 uur bij een ongeval op de Rheiderlandstraße in Papenburg een 54 jarige motorrijder zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd over het hoofd gezien door een 79 jarige bestuurder van een camper, die vanaf de B70 de Rheiderlandstraße op reed.

Rhede

Bij een eenzijdig ongeval op de A31 ter hoogte van Rhede is vanmorgen om 08.40 uur een 44 jarige vrouw gewond geraakt. De vrouw kwam met een snelheid van 160 km/u eerst in de rechter berm en vervolgens in de linker berm terecht. De auto kwam uiteindelijk 180 graden gedraaid op de rijbaan tot stilstand. De vrouw werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Uit een ademanalyse bleek dat zij 2,33 promille alcohol in haar bloed had. Er werd bloedonderzoek gedaan en proces-verbaal opgemaakt.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.