Het Verzet! zoekt verzetsstrijder Henk

Foto: Henk Veenstra


GRONINGEN In september starten de makers van de succesvolle theaterfeuilleton Uut de Hoogte met de driedelige productie ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’ Voor deze uiterst ondergrondse missie is Verzet! op zoek naar een amateurspeler die de rol van Henk zal vertolken. Henk, man van Olga, kinderen geen bezwaar, liever geen hond.  Henk maakt deel uit van de meest onnozele en onbekende verzetsbeweging die Groningen nooit gekend heeft. 

Voor de theaterproductie ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’ zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe speler. Het gaat om een man van middelbare leeftijd. Zijn naam is Henk en hij is getrouwd met Olga. “Moi. Ik ben Olga. Word jij mijn man? Kinderen geen bezwaar. Liever geen hond.” zo luidt de contactadvertentie. 

Het gaat om een rol in drie afleveringen van deze theaterproductie. Heb je zin om mee te spelen en zit er een Henk in je? Mail dan voor meer informatie naar info@speelgoudtheater.nl. Audities zullen plaatsvinden rond 16 augustus. De repetities zijn vanaf 31 augustus t/m 19 september en de speeldata zijn de weekenden vanaf 21 september t/m 9 oktober.

Over Verzet!

Verzet! is de nieuwe productie van Stichting SpeelGoud, de makers van Uut de Hoogte. Net als de populaire theaterfeuilleton bestaat Verzet! uit 3 verschillende afleveringen die samen een verhaal vormen maar ook los van elkaar te zien zijn. Het is een komische serie theatervoorstellingen van regisseur Jack Nieborg (o.a. Shakespeare theater Diever) en schrijver Jan Veldman (o.a. Boven Wotter).

Kijk voor meer informatie over ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’ op www.strontzat.com

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.