Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Walchum

Donderdagnacht is ingebroken bij een drankenzaak aan de Herzogstraße in Walchum. De daders doorzochten het pand en gingen er vandoor met contant geld en tabakswaren. De schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Heede

Woensdagnacht is bij een bedrijf aan de Hassel in Heede ingebroken. De daders kwamen via een venster binnen. Meerdere ruimtes in het gebouw werden doorzocht op waardevolle spullen. Ze gingen er vandoor met meerdere kilo’s metaal en diverse machines en gereedschappen. De schade bedraagt 25.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.