Open Dag bij Camping Boerenbont goed bezocht

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Vandaag vierde Camping Boerenbont het 15 jarig bestaan met een Open Dag.

Vandaag is het 15 jaar geleden dat Herman en Ella Volders bij hun boerderij aan de Venneweg 4 in Vlagtwedde met een camping begonnen. Er waren toen 18 plaatsen. Inmiddels is de camping gegroeid naar 34 ruime plekken van 130 vierkante meter met een verhard gedeelte om een voortent op te plaatsen.

Vandaag mochten belangstellenden een kijkje op de camping komen nemen. Zij werden ontvangen met een hapje en een drankje. Ook konden ze meedoen aan een prijsvraag. Vanmiddag zorgde het Vesting Duo: Hendrik & Herman Huls voor de muzikale omlijsting.

Vanavond volgden optredens van de brassband en het jeugdorkest van Muziekvereniging D.O.K. uit Blijham. Drie dochters van de familie Volders bespelen een instrument bij deze muziekvereniging. De optredens werden afgesloten met het spelen van: “Lang zal hij leven”, want bij de familie Volders was het vandaag dubbel feest; zoon Rieko vierde zijn 22ste verjaardag.

Foto’s: Gerda Boeijing en Catharina Glazenburg

Meer foto’s vindt u HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.