Echtpaar Boekhold viert diamanten huwelijksfeest

Foto: Catharina Glazenburg

WEDDE – Vandaag viert het echtpaar Boekhold – Garst hun diamanten huwelijksfeest.

Vandaag zijn de heer Boekhold en mevrouw Boekhold – Garst 60 jaar getrouwd. Het huwelijk werd op 9 september 1961 in Vlagtwedde voltrokken.

De heer Boekhold is in Bellingwolde geboren en mevrouw Boekhold – Garst in Midwolda.  Na hun huwelijk woonden ze de eerste jaren bij de ouders van de heer in en verhuisden drie jaar later naar Blijham. Toen de ouders van de heer Boekhold naar een bejaardenwoning gingen, hebben ze de ouderlijke woning van de heer Boekhold aan de Lageweg gekocht en helemaal opgeknapt. Dit is inmiddels al weer 28 jaar geleden. Het echtpaar woont er nog steeds met veel plezier en de heer is een groot gedeelte van de dag in zijn tuin en knutselruimte te vinden.

Vandaag viert het echtpaar er, samen met hun drie dochters, schoonzoons en zeven kleinkinderen, feest. Het weer is een stuk beter als de dag dat ze getrouwd zijn, vertelde mevrouw; toen was het koud.

Locoburgemeester Giny Luth bracht vanmorgen namens de gemeente Westerwolde de felicitaties over. Het echtpaar kreeg als cadeau hun ingelijste originele trouwakte.

Foto’s: Catharina Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.