Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Tussen zaterdag en maandag is van een minikraan een kostbaar onderdeel gestolen. De kraan stond op dat moment aan de Fahnenweg in Papenburg geparkeerd. De schade bedraagt 3.000 euro. Welk onderdeel is gestolen is niet bekend gemaakt.

Meppen

Bij een ongeval op de Süd-Nord-Straße in Meppen zijn maandagmiddag om kwart over vijf drie personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde doordat de 53 jarige bestuurder van een vrachtwagen te laat zag dat de bestuurder van een voor hem rijdende Nissan remde om linksaf de Meppener Straße in te slaan. Hij reed frontaal achterop de personenauto. Door de klap kwam de Nissan op de linker rijbaan terecht en botste daar tegen een Ford Transit. Deze knalde vervolgens tegen een Audi A 4, die op de Meppener Straße reed. De beide inzittenden van de Nissan en de bestuurder van de Ford Transit werden met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De totale schade wordt op 20.000 euro geschat.

Neubörger

Tussen zaterdag en maandag is bij een werkplaats aan de Surwolder Straße ingebroken. De daders vernielden het hangslot aan de toegangsdeur en gingen er met een kabelhaspel en diverse stukken gereedschap vandoor.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.