Nieuwe presentatie jassen selectie vv Westerwolde

Foto: Bé Eelsing


VLAGTWEDDE, BOURTANGE – De selectie van v.v. Westerwolde nam zondag nieuwe presentatie jassen in ontvangst.

Na een jaar afwezigheid werd er zondag 12 september jl. op ‘Sportpark de Barlage’ weer eens afgetrapt door het 1e elftal van de vv Westerwolde in een officieel duel. Namelijk een bekerwedstrijd tegen Muntendam.
Deze wedstrijd was dan ook het eerste geschikte moment om de selectie de nieuwe presentatie jassen aan te bieden die sponsoren ‘BijThijs’ en ‘Brouwerij Westerwolde’ (beide uit Vlagtwedde) de selectie beschikbaar hebben gesteld. Eigenlijk waren deze al bedoelt voor het afgelopen seizoen, maar door alle corona perikelen en restricties is het er logischerwijs niet van gekomen. De selectie en het bestuur van de vereniging willen beide sponsoren heel hartelijk danken voor de geweldig mooie jassen.

Op de foto staand van links naar rechts:
sponsor Thijs Verweij (Brouwerij Westerwolde), L. Teuben (leider), R. Streuding (trainer), M. Boer, F. Riks, S. van Hoorn, E. van der West, R. Riks, J. Solano, A. Heidekamp, R. te Velde, P. Beens, M. Geukes en sponsor Kor Dijkstra (BijThijs).
Gehurkt van links naar rechts:
K. van der Laan, L. van Ravenhorst, M. te Velde, R. van der Laan, R. Bergman, M. Wakker, T. Hulsman, M. Smid, B. Ophof en T. van Kalmthout.

Op de foto ontbreken:
E. Vieregge (leider), A. Otto (grensrechter), R. Rijkens (grensrechter), H. Hebers en J. Kruize

Bron vv Westerwolde

Foto: Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.