Het Tuinpad Op organiseert Herfsttuinenmarathon

Foto: Jan Glazenburg

REGIO – De herfsttuinenmarathon van Het Tuinpad Op is dit jaar op 2 en 3 oktober, van 11.00 – 17.00 uur.

Elk jaar organiseert de stichting ‘Het Tuinpad Op’ een aantal tuinenmarathons. Tijdens zo’n weekend kan een selectie van de aangesloten tuinen worden bezocht zonder dat daarvoor een afspraak moet worden gemaakt. De deelnemende tuinen openen dan van 11-17 uur de tuinpoorten. Deze tuinen voldoen aan de kwaliteitscriteria van de tuinencommissie van ‘Het Tuinpad Op’. De entree varieert: gratis, entree of een vrije gift.

De lijst met open tuinen wordt voortdurend bijgewerkt en is te vinden op www.hettuinpadop.nl. Op deze site staan ook gedetailleerde beschrijvingen en foto’s van de tuinen.

Tevens kan hier de tuinengids worden besteld. Deze gids staat boordevol informatie over de 120 mooiste tuinen van Groningen, Drenthe en noordwest Duitsland. Het is een handzame, kleurrijke en tweetalige gids. Met behulp van een kaartje, pictogrammen en teksten met praktische informatie zoals openingsdagen is snel te zien wat er verwacht kan worden.

De herfsttuinenmarathon van Het Tuinpad Op is dit jaar op 2 en 3 oktober van 11.00 – 17.00 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.