Fotoreportage van de Grassendagen bij Kwekerij Jacobs Vriescheloo

Foto: Catharina Glazenburg

VRIESCHELOO – Dit weekend worden bij Kwekerij Jacobs de jaarlijkse Grassendagen gevierd.

Dit weekend kunt u in de tuin van Kwekerij Jacobs zien welk effect het heeft wanneer grassen tussen de vaste planten in de borders worden geplant. Ze geven borders niet alleen een natuurlijker aanzien, maar zorgen ook voor meer “lucht” en beweging in de tuin. Veel grassen kunnen bovendien veel wind verdragen en zorgen zo voor enige steun aan de buurplanten.

Dit alles kunt u dit weekend zien tijdens de jaarlijkse Grassendagen bij Kwekerij Jacobs. Morgen kunt u tussen 10.00 tot 17.00 uur in het bijzondere septemberlicht genieten van diverse laatbloeiers in een zee van wuivende zilveren halmen.

Locatie: 5e Dalweg 4, 9699 TS Vriescheloo

Meer informatie: www.kwekerijjacobs.nl

Foto’s: Catharina Glazenburg

HIER vindt u meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.