Westerwolde bekert tegen Thos om eerste plaats in de poule

Foto: v.v. Westerwolde


VLAGTWEDDE, BEERTA – Zondag 19 september speelt Westerwolde haar derde en laatste bekerwedstrijd in de poule tegen het eveneens nog ongeslagen THOS uit Beerta. Gelet op het doelsaldo heeft Westerwolde deze middag genoeg aan een gelijkspel om als winnaar van de poule door te gaan naar de volgende ronde van het bekertoernooi. En dat zou na jaren van magere bekerresultaten een mooie opsteker zijn voor de ploeg van trainer Richard Streuding.

De wedstrijd op sportpark De Barlage begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Hut uit Winschoten.

Op 25 september begint met een zaterdagavondwedstrijd tegen CEC uit Emmer-Compascuum de competitie voor de Vlagtwedders. Deze eerste thuiswedstrijd voor de rood-witten begint om 19.30 uur en zal dus grotendeels bij kunstlicht worden afgewerkt.

Evenals komende zondag bent u ook die zaterdagavond van harte welkom op sportpark De Barlage.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.