Burgemeester Jaap Velema opent Bruidsweek in woonservicecentrum Kloosterheerd

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Vanmorgen opende burgemeester Jaap Velema de Bruidsweek in woonservicecentrum Kloosterheerd.

Van maandag 20 september t/m vrijdag 24 september wordt de jaarlijkse themaweek in woonservicecentrum Kloosterheerd in Ter Apel georganiseerd. Dit jaar staat de themaweek in het teken van het huwelijk.

Dagelijks zijn er voor de bewoners van WSC Kloosterheerd verschillende activiteiten te doen die te maken hebben met dit thema. Zo kunnen de bewoners genieten van een heerlijk bruidsdiner, zich laten verwennen op een beautyavond, is er een tentoonstelling van bruidsjurken te zien en wordt er een modeshow georganiseerd. Het evenement werd vanmorgen door burgemeester Jaap Velema geopend.

Deze week wordt onder andere mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Stichting Vrienden van Zorggroep Meander.

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.