Leerlingenraadverkiezingen en prinsjesdag IKC st Vitus

Foto ingezonden door Christa van der Veen-Lageman RDO directeur IKC St. Vitus Stichting Primenius

WINSCHOTEN – Prinsjesdag 2021 werd op IKC St. Vitus werd dit jaar op een speciale manier beleefd.  Alle kinderen en leerkrachten kwamen deze dag met een hoedje op naar school en zelfs de rode loper lag uit.

De afgelopen weken werd in de groep aandacht besteed aan de leerlingenraad. Wat betekent dat en wat doe je dan? Kinderen die een rol willen vervullen in de leerlingenraad konden zichzelf d.m.v. een poster presenteren. Daarnaast werden op de dinsdagochtend presentaties gegeven in de klas.  Welke talenten heb jij als leerling? Wat is belangrijk om te kunnen in een leerlingenraad?

Voor de peuters en groep 1en 2 was er een presentatie van hun hoedje op de rode loper.  Aan het eind van de middag werd de uitslag van de verkiezing bekend gemaakt onder het toeziend oog van vele ouders. De leerlingenraad bestaat nu uit de volgende leerlingen

Groep 3 A Hanah 
Groep 3 B Felise  
Groep 4 Romee  
Groep 5 Emma 
Groep 6 Wouter 
Groep 7 Asena  Anne  Nienke 
Groep 8 Roman   Stijn  

Ingezonden door Christa van der Veen-Lageman,  RDO directeur IKC St. Vitus (Stichting Primenius)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.