Tenniskids@School op het Museumplein in Veendam

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Op vrijdag 24 september organiseert de Nederlandse tennisbond (KNLTB) in samenwerking met Veendam Beweegt het afsluitende event voor Tenniskids@School op het Museumplein in Veendam. In totaal gaan ruim 400 kinderen verdeeld over drie tijdsblokken allerlei leuke tennisoefeningen doen en spelletjes spelen.


Tenniskids@School
Aan het einde van schooljaar 2020 – 2021 hebben verschillende scholen in de gemeente Veendam deelgenomen aan Tenniskids@School. Een initiatief om kinderen tijdens de gymles kennis te laten maken met tennis. In samenwerking met de tennisverenigingen TC Clias en TPC Veendam en de vakleerkrachten gymnastiek werd zowel in de gymles als op de tennisbaan kennis gemaakt met tennis.

Sportieve afsluiting

Op vrijdag 24 september 2021 wordt het project Tenniskids@School op een leuke manier afgerond. Onder begeleiding van tennistrainers van de Nederlandse tennisbond (KNLTB) en hoofdsponsor Menzis worden er allerlei leuke tennisspelletjes gespeeld. Uiteraard wordt er gestart met een leuke warming-up. Er wordt gespeeld in drie tijdsblokken, van 09.00 tot 10.15 uur, 10.30 tot 11.45 uur en 12.30 tot 13.45 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.