Activiteiten in Het Groninger Landschap

Foto: Jan Doornkamp

MIDWOLDA, GRONINGEN – Het Groninger Landschap organiseert weer een breed scala aan leuke activiteiten voor jong en oud. Hieronder vindt u een aantal, kijk op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden. 

3 oktober bezoekerscentrum Reitdiep: Een korte wandeling door een eeuwenoud en cultuurhistorisch rijk landschap met vaak schitterende Groningse wolkenpartijen. U loopt door weilanden waar elk seizoen ons een andere kijk geeft op dit deel van het Reitdiep landschap. Een gids van Het Groninger Landschap loopt met u mee.

Start: 14.00 uur vanuit Bezoekerscentrum Reitdiep, Wolddijk te Groningen. Afstand: 2,5 km. Iedere eerste zondag van de maand.

3 oktober bezoekerscentrum Reitdiep: Ben jij niet bang voor spinnen? Kom dan naar het bezoekerscentrum en ga mee op zoek naar spinnen en andere kleine beestjes tussen de struiken of in de bodem. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Vanwege een beperkt aantal plaatsen is aanmelden van kinderen noodzakelijk!  

Start: 14.00 uur Bezoekerscentrum Reitdiep, Wolddijk te Groningen. 

SAVE THE DATE!

Kom op zondag 17 oktober 2021 naar het jaarlijkse Paddenstoelenfestival op Landgoed Ennemaborg in Midwolda.

Tijd: 11.00 uur – 17.00 uur

Wat is er te doen? Paddenstoelen zoeken, paddenstoelen excursie met gids, een speciaal theaterfestival voor kinderen met verhalenvertellers, bosschilderijen maken, voor de allerkleinsten is er een speciale paddenstoelenknutseltent en een kabouterpad, inderen die verkleed als prins of prinses, lakei of koning komen en kunnen worden geschminkt.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.