Veel publiek bij eerste Boergondische markt in Vlagtwedde (video-update)

Foto: Johannes Velthuis

VLAGTWEDDE – Vandaag organiseerde Boeket Garni in Vlagtwedde de eerste Boergondische markt

Boeket Garni is vorig jaar geopend met een bloemenpluktuin, kruidentuin en een winkeltje met olijfolie en azijnen en diverse boergondische producten. Ze breiden nu, samen met andere ondernemers uit Westerwolde, de activiteiten uit. Daarom organiseerden ze vandaag de eerste Boergondische markt in Vlagtwedde.

Op de markt presenteerden zo’n 20 ondernemers uit de streek hun producten. Josien Bakker zorgde voor de muzikale omlijsting. De markt was met veel publiek en ideale weersomstandigheden een groot succes.

Foto’s: Johannes Velthuis

Meer foto’s vindt u HIER.

Video: Aike Godlieb

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.