Kinderboekenweek in de Bibliotheken van Westerwolde en Stadskanaal

Foto: Biblionet

WESTERWOLDE, STADSKANAAL – Tijdens de Kinderboekenweek van 6 oktober tot en met 17 oktober kun je in de Bibliotheken van Westerwolde en Stadskanaal meedoen met de leukste games. Het thema van deze Kinderboekenweek is Worden wat je wil. Via het spelen van de games kom je meer te weten over beroepen en kun je ontdekken wat jij later wilt worden.

‘Weet jij wat je wilt worden?’ Het is een vraag die vaak aan kinderen gesteld wordt. Je hoort dan leraar, dokter, brandweerman of You tuber. Leuke banen, maar er bestaan ook banen die niet zo voor de hand liggen en net zo leuk zijn. Misschien zelfs nog leuker! Wat dacht je van een badeendjesontwerper, boomchirurg of gelukskoekjesschrijver. In de Bibliotheek kun je tijdens de Kinderboekenweek games spelen en testen welk beroep bij jou past. Of speel de hoofdrol in jouw favoriete boek en we maken een foto met jou op de cover van jouw favoriete boek. Maar er zijn nog meer games, zoals het Mysteriespel. Help de detective en zijn hulpje Luigie om het raadsel van de beroepen op de te lossen. Drie games om te spelen in de Bibliotheek om op een leuke interactieve manier te ontdekken welke beroepen er zijn.

Voor kinderen vanaf groep 5 van 14.00 tot 16.00 uur.

Kom naar de Bibliotheek in Westerwolde:
Bellingwolde: 6 oktober
Blijham: 7 oktober
Vlagtwedde: 8 oktober
Ter Apel: 13 oktober

Kom naar de Bibliotheek in Stadskanaal:
Stadskanaal: 6 oktober
Musselkanaal: 14 oktober

We zien je graag!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.