Veelerveen wint eerste competitiewedstrijd

VEELERVEEN – De v.v. Veelerveen heeft zondagmiddag de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. Op eigen veld werd met 5-0 gewonnen van de Oldambtster Boys uit Nieuw Scheemda.

Al na zo’n 20 minuten kwam Veelerveen op voorsprong. Yannick Kruizinga zorgde voor de 1-0. Uit de rebound van een penalty maakte Rohan Algoe de 2-0 en op slag van rust zorgde Jelle Oost voor de 3-0.

Na de thee bleef het een poosje rustig qua doelpunten, maar toch was het uiteindelijk Jacky Oosterbaan die de vierde van de middag maakte voor de geel-zwarten. Tenslotte zorgde Jelle Oost met zijn tweede doelpunt voor de 5-0 ruststand.

Aangezien dit de grootste zege was in de 5e klasse C staat Veelerveen nu na één wedstrijdronde bovenaan. De volgende wedstrijd is over 2 weken, op 10 oktober. Dan speelt Veelerveen uit in de stad Groningen tegen Groen Geel.

Foto’s: Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.