Vocaal Ensemble Cantabile Stadskanaal huldigt trouwe leden

v.l.n.r. Tineke Jansema, Nelie van Beek, Mieke Poelman en achter de bank Rolf de Boer. Foto: Helen Kämink

STADSKANAAL – Tijdens de eerste ledenvergadering die sinds de uitbraak van Covid-19 weer kon worden gehouden, heeft het bestuur van Vocaal Ensemble Cantabile uit Stadskanaal vier trouwe leden in het zonnetje gezet. Twee daarvan zijn zelfs al sinds de oprichting van het koor in 1979 lid. Tineke Jansema en Mieke Poelman kregen dan ook een speciale oorkonde en een grote vaas bloemen. Op de vaas was het logo van Cantabile aangebracht als blijvend aandenken.

Nelie van Beek en Rolf de Boer zijn beide al 25 jaar lid. Ook zij kregen een -iets kleinere- vaas en een oorkonde uitgereikt uit handen van koorsecretaris Joke van Zuijlekom.

Het koor mag sinds 25 september weer repeteren zonder de roemruchte 1,5 meter afstand tussen de 25 leden die Cantabile momenteel telt. Dat zingt een stuk prettiger! Het is nu hard bezig met de voorbereidingen voor een kerstconcert dat gepland staat op zondag 19 december in de Semsstraatkerk te Stadskanaal. Wie geïnteresseerd is in het zingen van klassiek (kerst-)repertoire voor kamerkoor en wellicht mee wil doen, vindt meer informatie op http://cantabilestadskanaal.nl/.

Bij de foto: v.l.n.r. Tineke Jansema, Nelie van Beek, Mieke Poelman en achter de bank Rolf de Boer.

Foto: Helen Kämink

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.