Voetbalvereniging Westerwolde doet mee aan Rabobank Clubsupport

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE – Nu de leden van de RABO-bank een stemcode hebben ontvangen voor de RABO ClubSupport, wil de v.v. Westerwolde deze actie graag onder de aandacht van een breed publiek brengen.

Rabobank Groninger Land draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank ClubSupport (voorheen de Clubkas Campagne) speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Groninger Land stelt € 100.000,- beschikbaar ! Ook de v.v. Westerwolde doet dus weer mee aan de Rabobank ClubSupport !

Stemmen
Van 4 t/m 25 oktober 2021 mogen leden van Rabobank Groninger Land drie stemmen uitbrengen op hun favoriete club, vereniging of stichting. Elke stem is geld waard ! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij (v.v. Westerwolde) ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan iedereen die de v.v. Westerwolde een warm hart toedraagt
Het is voor de v.v. Westerwolde belangrijk om deze actie op een brede manier onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor jeugdactiviteiten binnen onze vereniging en de verduurzaming van het sportpark.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden een stem geven aan de v.v. Westerwolde tijdens de Rabobank ClubSupport van Groninger Land. Kijk voor meer informatie over de Rabobank ClubSupport op www.rabo-clubsupport.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.