Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op de Vellandstraße in Papenburg. Daar raakten op 2 oktober om 11.30 uur twee personen lichtgewond. Een 57 jarige bestuurder van een Kia Cee’d reed daar een 37 jarige vrouw en haar achtjarige dochter aan toen hij de parkeerplaats bij de Tedi verliet. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Papenburg.

Bunde

Tussen 4 oktober 19.00 uur en 5 oktober 07.10 uur is aan de Weenerstraße in Bunde een zijruit van een geparkeerde Opel ingeslagen. Uit de middenconsole werd de portemonnee van een 62 jarige inwoonster van Bunde gestolen. De totale schade is groot. De politie is op zoek naar getuigen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.