Grote brand in bedrijfspand Klazienaveen

Foto: Hemmo Kuiper

KLAZIENAVEEN – In een bedrijfspand in Klazienaveen is een grote brand uitgebroken.

Om kwart over zeven kwam de eerste melding van een brand in een pand aan de Industriestraat in Klazienaveen binnen. De bandweer van Klazienaveen ging ter plaatse. Vrijwel meteen werd opgeschaald naar middel brand en werden de korpsen van Emmen en Schoonebeek gealarmeerd.

Inmiddels is opgeschaald naar grote brand. De brandweerkorpsen van Emmer-Compascuum, Zwinderen en Noordwijk gingen, samen met de meetploegen van Borger en Ter Apel, ter plaatse. De brand woedt in meerdere aaneengesloten loodsen. Naar verluidt is hier Wellness Spa & Outdoor in gevestigd.

Voor zover bekend waren er geen personen in de panden. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.