Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Gisteren zijn op de B70 ter hoogte van Papenburg meerdere ongevallen gebeurd.

Om 16.20 uur zag een 39 jarige bestuurder van een Volvo te laat dat een voor hem rijdende 21 jarige bestuurster van een Renault vanwege een verkeerssituatie remde. Hij reed frontaal achterop de Renault. De bestuurster en een 17 jarige vrouw, die bij haar in de auto zat, raakten lichtgewond. De B70 is ter hoogte van het ongeval volledig afgesloten geweest voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. Hierdoor ontstond een file van twee kilometer.

Een 19 jarige bestuurder van een Mercedes merkte de file te laat op en reed achterop de VW van een 50 jarige vrouw. Hierbij raakten de 50 jarige vrouw, twee kinderen van negen en 13 jaar, die bij haar in de auto zaten, en de bestuurder van de Mercedes lichtgewond.

Korte tijd later vond een derde ongeval plaats. Ook een 52 jarige bestuurder van een BMW zag te laat dat er een file stond en botste achterop de Fiat van een 42 jarige bestuurder. Door de klap botste de Fiat op een daarvoor stilstaande VW. Bij dit ongeval raakte niemand gewond.

De totale schade is groot.

Papenburg

Vanmorgen is om tien voor acht in Papenburg een fietser aangereden. Het 15 jarig slachtoffer werd over het hoofd gezien door een 28 jarige automobiliste toen zij met haar Mazda vanaf de Splitting links een terrein op reed. De jongen raakte bij de aanrijding zwaargewond. De automobiliste kwam met de schrik vrij.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.