Vernieuwde Energieloket gemeente Stadskanaal geeft gratis informatie over energiebesparen

Foto: Catharina Glazenburg

STADSKANAAL – Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? En kan ik subsidie krijgen voor isolatie? Het vernieuwde Energieloket van de gemeente Stadskanaal geeft gratis informatie en advies bij alle vragen over energiezuinig wonen en bundelt alle informatie op een plek: regionaalenergieloket.nl/stadskanaal.

Met het vernieuwde Energieloket helpt de gemeente Stadskanaal u bij het maken van de beste keuze voor uw woning en situatie. Zo wordt uw woning energiezuinig, comfortabel en gezond en bespaart u energiekosten. Wethouder Brongers: ‘Energiebesparen lijkt vaak ingewikkeld. Maar nu de gasprijs steeds verder stijgt, wordt het steeds belangrijker om hier mee bezig te gaan. Het Energieloket helpt inwoners op weg en zorgt voor gratis, betrouwbare en onafhankelijke informatie. Ik hoop dan ook dat veel mensen gebruik gaan maken van de vernieuwde site.’

Alle informatie op één plek
Op de site van het Energieloket vindt u alle informatie over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen. Ook staan alle mogelijkheden voor subsidies en leningen voor u als inwoner van de gemeente overzichtelijk bij elkaar. Via de gratis online HuisScan weet u in 2 minuten wat de besparingsmogelijkheden van uw huis zijn. En voor uitgebreid gratis persoonlijk advies kunt u uiteraard mailen of bellen met het Energieloket. En tenslotte kunt u via de site ook vrijblijvende offertes van betrouwbare installateurs aanvragen.
Het Energieloket van de gemeente Stadskanaal bundelt zo alle informatie overzichtelijk op één plek.

Het Energieloket van de gemeente Stadskanaal is er niet alleen voor huiseigenaren. Ook verenigingen van eigenaren (VvE’s), huurders en eigenaren van een woonboot kunnen op de site terecht.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.