Laatste voorstelling theatertournee Marlène Bakker in theater Geert Teis

Foto Geert Smit

STADSKANAAL – Op woensdag 20 oktober speelt Marlène Bakker haar laatste voorstelling van haar theatertournee RAIF in Theater Geert Teis.

Woensdag 20 oktober speelt Marlène Bakker haar laatste voorstelling van haar theatertournee RAIF in Theater Geert Teis. Marlène is opgegroeid in Smeerling. Westerwolde heeft haar enorm geïnspireerd in het maken van haar debuutalbum RAIF met het openingsnummer: Elkenain het zien raif, elkenain het zien tied, waarmee ze wil zeggen: iedereen heeft een eigen gereedschap, een eigen talent en een gegeven tijd om daarmee iets te doen. Bij Marlène Bakker zijn dat haar prachtige stem en wonderschone Groningstalige liedjes.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.