Michael Jackson Tribute in De Klinker

Foto: Frank Meester Fotografie

WINSCHOTEN – Of u nu fan bent van het eerste uur of voor het eerst kennismaakt met de creativiteit van Michael Jackson: tijdens ‘Off the Wall’ kan niemand stil blijven zitten. Op zaterdag 16 oktober staat de Michael Jackson Tribute in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Een absolute must see, want het wordt een spectaculaire avond.

Onder aanvoering van Leadzanger Milton Wijngaarde (voormalig leadzanger van Romeo), zijn band en een paar geweldige performers wordt het publiek ondergedompeld in een kolkende zee van muziek, licht, visuals en spetterende dans, met natuurlijk heel veel wereldberoemde songs van The King of Pop. Dit wordt allemaal gedaan in de stijl van ‘This is it’, Michaels laatst geplande show die door zijn plotselinge dood nooit plaatsvond. Dankzij de film zijn er gelukkig wel repetitiebeelden, die zijn gebruik bij het maken van deze show. Na afloop verzorgt Radio 10 een leuke afterparty in de foyer.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.