Zwemvierdaagse in zwembad Parc Emslandermeer Vlagtwedde

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Dit jaar zal tijdens de herfstvakantie in zwembad Parc Emslandermeer in Vlagtwedde de nationale zwemvierdaagse weer plaatsvinden.

De gemeente Westerwolde bevordert een gezondere leefstijl voor jong en oud. Dit doen ze samen met Huis voor de Sport Groningen en andere lokale organisaties. Samen vormen ze Westerwolde Beweegt: een team van o.a. gedreven vakleerkrachten, sportcoaches, een beweegcoach en sportconsulenten met hart voor de zaak.

In de herfstvakantie (18 t/m 22 oktober) organiseren ze voor alle basisschoolleerlingen in de gemeente Westerwolde de Zwem4daagse. Dit om de zwemconditie weer op te bouwen na de Corona pandemie. Kinderen die mee willen doen aan de zwemvierdaagse kunnen zich aanmelden via deze website en de flyer inleveren bij de kassa van het zwembad Parc Emslandermeer. (De flyers zijn bij de scholen uitgedeeld en zijn ook te downloaden op de site)

De gemeente betaalt de deelnemerskosten. 

Je kunt vier dagen komen zwemmen op je eigen voorkeurstijd: 8.00 – 9.00 uur of 12.00 – 13.00 uur of 18.00 – 20.00 uur.

Inmiddels hebben zich zo’n 60 kinderen aangemeld, maar er kunnen nog meer bij!


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.