Activiteiten in de herfstvakantie bij familieparken Landgoed Tenaxx in Wedde

Foto: Tenaxx

WEDDE – In de herfstvakantie is Familieparken Landgoed Tenaxx in Wedde van 16 tot en met 24 oktober dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00 uur. Dagelijks zijn er in de verwarmde tent leuke workshops voor kinderen onder leiding van Ranger Richard: zelf fossielen maken, edelstenen workshop, en dinotandhanger maken.

Op zaterdag 16 en woensdag 20 en zaterdag 23 oktober blijft het park langer open. Het park en de dino’s worden feestelijk verlicht. Op die dagen kun je je laten schminken en marshmallows roosteren en onder leiding van de Ranger kun je je eigen wandelstok met lichtjes maken! De avondopenstellingen worden afgesloten met een speciale dinolasershow, van 20:00-20:15 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.