BINGO Ondernemers Vereniging Musselkanaal weer een succes

Foto: Jacob Musch

MUSSELKANAAL – De BINGO, die gisteravond door de Ondernemers Vereniging Musselkanaal werd georganiseerd, was weer een succes.

Gisteravond organiseerde de Ondernemers Vereniging Musselkanaal in Zalencentrum De Schaapsberg te Zandberg de welbekende BINGO. Er was plek voor 250 deelnemers; het was volle bak, alle kaarten waren uitverkocht.

Ook dit jaar waren er mooie prijzen te winnen, zoals een Smart TV, Airfryer, 1 minuut gratis winkelen, huishoudelijke apparaten, super Ronde met geld prijzen, waardecheques en nog veel meer! De Bingo werd ondersteund en gepresenteerd door de bekende Bingo Masters van Radio Westerwolde: Gerrie & Agnes.

Foto: Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.