Burgemeester Jaap Velema vertelde leerlingen Bonifatiusschool over zijn beroep

Foto: André Dümmer
 TER APEL – Burgemeester Jaap Velema kwam vanmorgen naar de Bonifatiusschool om te vertellen en voor te lezen over zijn beroep.

Het thema van de Kinderboekenweek is “Worden wat je wil”. Tijdens de opening van de Kinderboekenweek gingen alle kinderen van de Bonifatiusschool tijdens de Vossenjacht op zoek naar verschillende beroepen in en rond het centrum van Ter Apel. Daarnaast kwamen er mensen vanuit verschillende beroepen langs om te vertellen en voor te lezen over hun eigen beroep.

Vandaag kwam burgemeester Velema naar de Bonifatiusschool om de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 te vertellen en voor te lezen over het burgemeesterschap. De leerlingen konden hem ook vragen stellen.

Foto’s: André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.