GroenLinks Westerwolde organiseert “Zeepkist Battle” in Bellingwolde

Foto Hans Kempkes

BELLINGWOLDE – Na het succes van de vorige “Speakers Corner” organiseert GroenLinks Westerwolde op 26 oktober opnieuw haar “Zeepkist Battle”. Deze keer in Bellingwolde.

Altijd al graag ononderbroken je zegje willen doen? Over wat voor onderwerp dan ook? Nu heb je weer een kans. Op 26 oktober kun je opnieuw drie minuten spreektijd krijgen! Na iedere drie minuten krijgen de aanwezigen de kans te reageren. De avond wordt afgesloten met een nazit onder het genot van een hapje en een drankje. Wij verheugen ons op een interessante, maar zeker ook gezellige avond.

De avond is voor leden èn niet-leden, ook de pers is van harte welkom. Dit alles natuurlijk met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen zoals bijvoorbeeld de coronacheck.
Plaats: De Meet, Dorpsplein 6, 9695 DA Bellingwolde
Datum: 26 oktober 2021
Aanvang: 20.00 uur

Wil je spreektijd? Meld je dan uiterlijk vóór 20 oktober aan mèt vermelding van je onderwerp. Ook voor andere belangstellenden geldt: in verband met de catering graag aanmelden vóór 20 oktober via “groenlinkswesterwolde@gmail.com” of telefoonnummer 06-44952294

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.