Weer veel belangstelling voor Kennismakingsgolfclinic bij Golfclub Westerwolde

Foto: Eveline van de Bunt

VLAGTWEDDE – Zo’n 20 belangstellenden hadden zich gemeld bij ‘De Barlage’, het golfhonk van Golfclub Westerwolde. Ze hadden gereageerd op de kennismakingsclinic om te zien of golf echt zo leuk was als ze al dachten.

Voordat de liefhebbers de baan opgingen werd onder het genot van een hapje en een drankje, kort iets verteld over de golfclub Westerwolde, het mooie Westerwolde en de golfsport
Onder begeleiding van enthousiaste leden van de golfclub werd er gesnuffeld aan de eerste basisvaardigheden: grip (hoe hou je een club vast), stand, swing en werden er ballen op de driving range geslagen. Daarna werd op de oefengreen geput.

En toen kwam het échte werk: twee echte holes spelen, met het doel die in zo weinig mogelijk slagen te voltooien. Tja, en een bal over een vijver slaan viel toch nog best even tegen.

Na de golfclinic kon de club direct al enkele nieuwe leden inschrijven verschillende belangstellenden gaan gebruik maken van een kennismaking lespakket om een golfvaardigheidsbewijs te halen.

Wilt u vrijblijvend, gratis en op maat ook eens deelnemen aan zo’n kennismakingsclinic, mail dan naar info@gcwesterwolde.nl of ehbunt@ziggo.nl.

Ingezonden

Foto’s: Eveline van de Bunt

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.