Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Tussen zaterdagavond acht uur en zondagmiddag twee uur is in Meppen een Ford Ka beschadigd. De auto stond naast een woning aan de Nicolaus-Krebs-Straße geparkeerd. De daders vernielden een van de buitenspiegels en maakten krassen op de wagen. De schade wordt op 1.000 geschat.

Sustrum

Tussen 13 en 17 oktober is bij een schuur aan de Zollstraße in Sustrum ingebroken. De daders vernielden om binnen te komen een raam en gingen er vervolgens met een zitmaaier vandoor. De schade bedraagt 4.000 euro.

Haren

Gistermiddag is rond twaalf uur bi een ongeval op de Am Brookgraben in Haren een 46 jarige automobiliste zwaargewond geraakt. De vrouw kwam door onbekende oorzaak met haar Opel Mokka in de berm terecht en botste tegen twee bomen. Ze werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De materiële schade wordt op 9.000 euro geschat.

Meppen

Gistermiddag om 16.20 uur controleerde de politie op de B402 ter hoogte van Versen, bij Meppen, een auto met daarin drie Deense inzittenden. De mannen waren kort daarvoor de grens gepasseerd. De 23 jarige bestuurder bleek niet in het bezit van een rijbewijs te zijn. De 22 en 23 jarige bijrijders bleken in het bezit te zijn van respectievelijk 8 gram hasj en 7 gram wiet en vijf gram hasj.

De bestuurder kreeg een rijverbod opgelegd en er werden processen-verbaal opgemaakt. Daarnaast was justitie geïnteresseerd in de verblijfplaats van de 23 jarige passagier.

Papenburg

Al op 21 september vond om 12.30 uur op de Flachsmeerstraße in Papenburg een ongeval plaats. Een 81 jarige fietser kwam in botsing met een andere fietser. De beide betrokkenen hebben kort met elkaar gesproken, maar hebben geen gegevens uitgewisseld. De politie verzoekt de onbekende fietser contact op te nemen met het politiebureau in Papenburg.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.