Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten verrast bezoekertjes theatervoorstelling Brandweerman Sam

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Vanmiddag werden bezoekertjes van de theatervoorstelling Brandweerman Sam bij De Klinker verrast door leden van Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten.

Vanmiddag vond in theater De Klinker de voorstelling Brandweerman Sam en de verloren piratenschat plaats. Voor aanvang van de voorstelling mochten de kinderen een kijkje nemen bij een drietal brandweerauto’s van Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten.

Veel kinderen kwamen verkleed en waanden zich even in de rol van een echte brandweerman. Voor de (groot)ouders een mooie gelegenheid een paar mooie plaatjes te schieten. De drie vrijwilligers deelden fotokaarten van de brandweerwagens uit, zodat de kinderen een leuke herinnering aan deze actie overhielden.

Foto’s: Catharina Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.