Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Om twee uur vannacht zagen agenten in een surveillanceauto dat drie mannen verkeersborden bij zich hadden. Ze werden op de Katzenburger Straße in Weener staande gehouden. Twee gingen er twee te voet vandoor. Een 18 jarige man plaatste het bord op de plek waar wegwerkzaamheden plaatsvinden terug. De namen van de overige twee zijn bij de politie bekend. Ze komen alle drie uit Weener.

Kluse

Tussen 17 en 22 oktober is bij een gebouw aan de Haus-Campe-Weg in Kluse ingebroken. De daders kwamen het pand via een venster binnen en gingen er met een wapenkast vandoor. Hierin zaten alleen maar hagelpatronen. De schade bedraagt 1.300 euro.

Lathen

Tussen woensdag en vrijdag zijn vanaf een terrein aan de Hermann-Kemper-Straße in Lathen 17 bijenkasten gestolen. De schade wordt op 3.400 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.